Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de batata en trozos
- 25 g de levadura prensada fresca
- 370 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 5.31 g
- Węglowodany
- 35.15 g
- Tłuszcz
- 0.64 g
- Błonnik
- 2.05 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panecillos de aceite
1h 25min
Galletas saladas de cúrcuma con dip de atún
1h
Bollos de pan de batata
3 Std.
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20min
Pastel de maíz
45min
Socca con cobertura de atún, aceitunas y alcaparras
1h
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30min
Panecillos tiernos con queso cremoso
1 godz. 45 min
Cake salado con aceitunas, queso y jamón (sin gluten)
1h 30min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1 Std. 40 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2h
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min