花椰菜炒豬肉
TM6 TM5

花椰菜炒豬肉

4.4 (13 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 蒜頭 ,切片
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切片
  • 150 克 豬里肌肉 ,切片
  • 200 克 綠花椰菜,切小朵
  • 15 克 水
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
  • ½ 茶匙 醬油

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
2043.6 kJ / 488.9 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
17.6 g
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
7.5 g
Sód
895.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy