花椰菜炒豬肉

花椰菜炒豬肉

4.5 15 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 紅蘿蔔 切片
    50 克
  • 豬里肌肉 切片
    150 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    200 克
  • 15 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 895.5 mg
Białko 38 g
Kalorie 2043.6 kJ / 488.9 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 7.5 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...