Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 15 克 蒜頭 ,切片
- 50 克 紅蘿蔔 ,切片
- 150 克 豬里肌肉 ,切片
- 200 克 綠花椰菜,切小朵
- 15 克 水
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ½ 茶匙 醬油
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2043.6 kJ / 488.9 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Błonnik
- 7.5 g
- Sód
- 895.5 mg