Urządzenia i Akcesoria
花椰菜炒豬肉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 切片15 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
豬里肌肉 切片150 克
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水15 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
895.5 mg
Białko
38 g
Kalorie
2043.6 kJ /
488.9 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
7.5 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
舒心饗宴
24 Przepisy
Tajwan
Tajwan