Urządzenia i Akcesoria
豆乳味噌海陸火鍋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
新鮮鮭魚片、去皮 切塊70 克
-
去皮雞胸肉 切塊80 克
-
味噌1 ½ 大匙
-
清酒1 大匙
-
洋蔥30 克
-
水250 克
-
大白菜400 克
-
豆漿 (無糖豆漿)150 克
-
烏龍麵 (冷藏)150 克
-
日式醬油1 茶匙
-
蔥 切段30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1255 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan