Urządzenia i Akcesoria
南瓜藜麥溫沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
南瓜 切三角型(約3公分)150 克
-
藜麥 洗淨,瀝乾40 克
-
水600 克
-
蘋果醋1 大匙
-
油3 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
蒜頭5 克
-
新鮮綜合生菜90 克
-
熟的白色鷹嘴豆50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13 g
Kalorie
1622 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新食感溫沙拉
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan