Urządzenia i Akcesoria
味噌京醬肉絲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
豬肉絲250 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片10 克
-
米酒1 大匙
-
味噌1 大匙
-
蠔油1 大匙
-
太白粉1 茶匙
-
油20 克
-
脆梅 去籽、切碎2 顆
-
新鮮山藥 (日本山藥),去皮、切絲200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
11.5 g
Kalorie
1424 kJ /
340 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日本媽媽家常菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan