蘿蔔絲酥餅

蘿蔔絲酥餅

5.0 7 rating
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 個

Składniki

油皮
  • 65 克
  • 10 克
  • ½ 茶匙
  • 白油
    55 克
  • 中筋麵粉
    135 克
油酥
  • 低筋麵粉
    85 克
  • 白油
    40 克
內餡
  • 香油
    10 克
  • 蝦米
    15 克
  • 切蔥花
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切絲
    420 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 少許,刷水用
  • 黑芝麻 適量
  • 白芝麻 適量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 3 g
Kalorie 673 kJ / 161 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 16.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...