Urządzenia i Akcesoria
紅豆燒餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 個
Składniki
水油皮
-
水100 克
-
糖15 克
-
豬油45 克
-
中筋麵粉210 克
油酥
-
低筋麵粉150 克
-
豬油60 克
燒餅
-
白芝麻2 大匙
-
黑芝麻2 大匙
-
蜜紅豆餡 (市售或自製),分成12份240 克
-
水 少許
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
2.9 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
1041.8 kJ /
249.2 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
34.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan