紅豆燒餅

紅豆燒餅

4.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
12 個

Składniki

水油皮
  • 100 克
  • 15 克
  • 豬油
    45 克
  • 中筋麵粉
    210 克
油酥
  • 低筋麵粉
    150 克
  • 豬油
    60 克
燒餅
  • 白芝麻
    2 大匙
  • 黑芝麻
    2 大匙
  • 蜜紅豆餡 (市售或自製),分成12份
    240 克
  • 少許

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Sód 2.9 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1041.8 kJ / 249.2 kcal
Tłuszcz 10.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Węglowodany 34.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...