Urządzenia i Akcesoria
青蒜紅椒洋芋濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
青蒜 切段75 克
-
洋蔥 切塊75 克
-
奶油10 克
-
牛奶100 克
-
水150 克
-
馬鈴薯 切小塊125 克
-
原味優格1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許
-
紅甜椒 切小丁(約1公分)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4 g
Kalorie
637 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan