牛蒡野菇丼

牛蒡野菇丼

2.5 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 牛蒡 切絲
    80 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 味醂
    1 大匙
  • 清酒
    1 大匙
  • 打散
    2 顆

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 12 g
Kalorie 878 kJ / 210 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...