Urządzenia i Akcesoria
牛蒡野菇丼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
牛蒡 切絲80 克
-
鴻喜菇150 克
-
醬油2 大匙
-
味醂1 大匙
-
清酒1 大匙
-
蛋 打散2 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
878 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低卡新食感
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan