Urządzenia i Akcesoria
和風味噌燉菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 切塊50 克
-
水450 克
-
糖2 茶匙
-
味噌80 克
-
醬油30 克
-
杏鮑菇 切塊150 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)70 克
-
白蘿蔔 切塊(約3公分)70 克
-
玉米筍 切段50 克
-
昆布 剪小段15 克
-
蘑菇80 克
-
新鮮香菇70 克
-
蒟蒻 切塊100 克
-
蔥 切段25 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.4 g
Kalorie
750.7 kJ /
179.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
32.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班後輕鬆煮
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan