Urządzenia i Akcesoria
蔥油雞扒撈丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 人份
Składniki
烤雞腿
-
去骨雞腿排 (約500克)2 隻
-
蠔油1 大匙
-
黑麻油½ 茶匙
蔥油醬
-
青蔥 切段(約3公分)40 克
-
薑 切塊20 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
白芝麻1 茶匙
-
油50 克
撈丁麵
-
水 (烹煮用)1300 克
-
泡麵2 包
-
鹽⅛ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
黑麻油1 大匙
炒高麗菜
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
高麗菜 切條(約2公分)150 克
-
紅蘿蔔 切絲40 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
紹興酒1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
51.1 g
Kalorie
5946.2 kJ /
1422.6 kcal
Tłuszcz
95.3 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
91.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan