日式可可蘋果牛肉咖哩

日式可可蘋果牛肉咖哩

4.6 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    150 克
  • 奶油
    15 克
  • 牛肋條 切塊(約2公分)
    400 克
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    100 克
  • 蘋果 切塊(約2公分)
    100 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 300 克
  • 日式咖哩塊 (約50-60克),剝碎
    2 小塊
  • ½ 茶匙
  • 黑巧克力
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 21.5 g
Kalorie 1703.8 kJ / 407.5 kcal
Tłuszcz 25.5 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 24.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...