Urządzenia i Akcesoria
Schoggi-Eclairs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 Portionen
Składniki
Weisser Fondant (s. Tipp)
-
Zucker300 g
-
Wasser100 g
Brandteig
-
Wasser150 g
-
Butter80 g
-
Salz1 TL
-
Zucker15 g
-
Weissmehl120 g
-
Eier3
Crèmefüllung
-
Milch500 g
-
Weissmehl40 g
-
Eier4
-
Zucker80 g
-
Kakaopulver2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1249 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alles Schoggi!
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1 godz. 10 min
Konditorcreme
15 min
Krokant
1 godz. 30 min
Schwarzwäldertorte
2 godz. 30 min
Wiener Schoggi-Sablés
50 min
Leichtes Schoggi-Küchlein
2 godz. 15 min
Pouletspiesse mit Reis
1 godz. 40 min
Löffelbiskuits
40 min
Cantucci
1 godz. 50 min
Zitronenroulade
3 godz.
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min