Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce

4.5 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 Stück

Składniki

Schokoladenbiskuit
  • Butter weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Zucker
    250 g
  • Eier
    8
  • Weissmehl
    170 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Kakaopulver, ungesüsst
    80 g
  • Salz
    2 Prisen
Füllung und Topping
  • Karamellsauce
    100 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Meersalz
    1 TL
  • Vollrahm, gekühlt
    680 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 9 g
Kalorie 2142 kJ / 512 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...