Brownie-Rahm-Torte mit gesalzener Karamellsauce

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 40 min
12 Stück

Składniki

Schokoladenbiskuit
  • Butter weich, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
    60 g
  • Zucker
    250 g
  • Eier
    8
  • Weizenmehl
    170 g
  • Backpulver
    1 TL
  • Kakaopulver, ungesüsst
    80 g
  • Salz
    2 Prisen
Füllung und Topping
  • Karamellsauce
    100 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
  • Meersalz
    1 TL
  • Vollrahm kalt
    80 g
  • Vollrahm
    600 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 512 kcal / 2142 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...