Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sardine în papiote
- 8 sardine proaspete întregi, eviscerate și spălate (de câte 70-80 g) (vezi variante)
- ulei de măsline extravirgin, pentru uns
- 4 prize sare
Salata de fasole verde
- 2 ouă
- 500 g apă
-
500
g fasole verde proaspătă
lub 500 g fasole verde congelată, tăiată segmente - 250 g roșii cherry, tăiate jumătăți
- 80 g ceapă verde, tăiată fâșii subțiri (julienne)
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 15 g oțet
- 2 - 3 prize sare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g
Alternatywne przepisy
Supplì (crochete romane cu orez)
50 min
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Supă de legume
50 min
Smoothie cu fructe goji
Brak ocen
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Brak ocen
Bundt spiralat
Brak ocen
Spaghetti Vongole
Brak ocen
Seitan cu legume, la borcan
Brak ocen
Panzanella de iarnă
40 min
Sandviciuri calde, cu brânză și ciuperci
2 Std. 10 Min
Salată cu pesto de varză kale
50 min
Hrișcă cu ciuperci
25 min