Urządzenia i Akcesoria
Sweet cheese pastry (knafeh)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tsp
-
blossom water2 tsp
Pastry
-
butter plus extra for greasing200 g
-
white bread crust removed and cut into small pieces500 g
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed and cut into pieces150 g
-
cornflour (starch)100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Cheese filling
-
akkawi cheese desalted (see tip) and cut into cubes250 g
-
mozzarella cut into cubes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
2506 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13 godz. 30 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Umali
1 godz. 25 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 godz. 45 min
Arabian ice cream
10 godz. 25 min
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Mouhallabieh (milk pudding)
4 godz. 30 min