Urządzenia i Akcesoria
Sweet cheese pastry (knafeh)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tsp
-
blossom water2 tsp
Pastry
-
butter plus extra for greasing200 g
-
white bread crust removed and cut into small pieces500 g
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed and cut into pieces150 g
-
cornflour (starch)100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Cheese filling
-
akkawi cheese desalted (see tip) and cut into cubes250 g
-
mozzarella cut into cubes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
2506 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 dk
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13sa 30 dk
'Qamar el-din' juice
5 dk
Umali
1sa 25 dk
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4sa
Semolina cake (namoura)
1sa 50 dk
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2sa
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Arabian ice cream
10sa 25 dk
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Mouhallabieh (milk pudding)
4sa 30 dk