Urządzenia i Akcesoria
Sweet cheese pastry (knafeh)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tsp
-
blossom water2 tsp
Pastry
-
butter plus extra for greasing200 g
-
white bread crust removed and cut into small pieces500 g
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed and cut into pieces150 g
-
cornflour (starch)100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Cheese filling
-
akkawi cheese desalted (see tip) and cut into cubes250 g
-
mozzarella cut into cubes250 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.3 g
Kalorie
2506 kJ /
599 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach Fatayers
2 godz.
Kashta cream
10 min
'Qamar el-din' juice
5 min
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Za'atar bread rolls
2 godz.
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Lentil puree (moujadarra)
1 godz. 25 min
Semolina pancakes (Beghrir)
1 godz.
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Toum
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min