Urządzenia i Akcesoria
Cheese sambousek
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
35 pieces
Składniki
Dough
-
flour300 g
-
butter cut in pieces50 g
-
oil50 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
Filling
-
110 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)akkawi cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
eggs2
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Assembly and frying
-
flour for dusting
-
sunflower oil for deep frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.5 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1 Std.
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Kashta cream
10 Min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 Std.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 Std.
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2 Std. 45 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Za'atar bread rolls
2 Std.
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min