Urządzenia i Akcesoria
Cheese sambousek
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
35 pieces
Składniki
Dough
-
flour300 g
-
butter cut in pieces50 g
-
oil50 g
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
Filling
-
110 g mozzarella, cut into pieces (3 cm)akkawi cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)110 g
-
eggs2
-
fresh parsley leaves only8 sprigs
-
ground white pepper½ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Assembly and frying
-
flour for dusting
-
sunflower oil for deep frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.5 g
Kalorie
640 kJ /
153 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Węglowodany
6.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kashta cream
10 min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3 godz.
Umali
1 godz. 25 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Chicken with rice
1 godz.
Swedish carrot slice
2 godz.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min