Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Thai-Style Chicken Omelet
50 min
Hot and sour soup
55 min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Potato goulash
1 godz.
Green Garlic Spread
10 min
Three cheese pides
1 godz. 40 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Fresh tomato chutney
10 min
Shakshuka
50 min