Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern eggs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
544 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fattoush with grilled haloumi
5h
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Nessuna valutazione
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Immune Boost (Metric)
5min
Super Green Juice (Metric)
10min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Country-style chicken liver fritters
35min
Spiced pork terrine
24h
Spring greens
10min
Beetroot and avocado eggs
88h
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Liver Detox (Metric)
5min