Urządzenia i Akcesoria
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
719.1 kJ /
171.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Essence of Tomato Water Shots
24 Std. 15 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Caesar Salad
30 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Berry Clafoutis (Anna)
1 Std. 35 Min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min