Urządzenia i Akcesoria
Fava Bean and Goat Cheese Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
12 oz frozen fava beansfresh fava beans shelled12 oz
-
water20 oz
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
mint leaves5
-
garlic clove1
-
lemon thin peel only, no pith1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
goat cheese6 oz
-
olive oil1 oz
-
lemon juice to taste1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.5 mg
Białko
10 g
Kalorie
719.1 kJ /
171.9 kcal
Tłuszcz
11.1 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30 min
Pickled Watermelon Rind
1 godz. 30 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Orange Curd Tart
1 godz. 20 min
Pickled Mushrooms
6 godz. 30 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 godz. 5 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1 godz. 10 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min