Urządzenia i Akcesoria
Napolitain Törtchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Stücke
Składniki
Weisser Fondant (siehe Tipp)
-
Zucker300 g
-
Wasser100 g
Vanillebiskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Vanilleextrakt10 g
-
Weissmehl70 g
-
Maisstärke30 g
Schokobiskuit
-
Eier4
-
Zucker120 g
-
Weissmehl50 g
-
Maisstärke30 g
-
Kakaopulver, ungesüsst (alle Sorten)20 g
Ganache
-
Bitterschokolade, 70 % Kakao250 g
-
Rahm, 30% Fettgehalt200 g
Zusammenstellen
-
Wasser oder 10 % des Gesamtgewichts des Fondants30 g
-
50 g Schokostreusel, buntSchokostreusel50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5.1 g
Kalorie
1188 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwöhn Dich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Schokoladenmuffins
45 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 godz. 15 min
Schoggi-Brownie mit Pepp
12 godz.
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Haselnuss-Schoggi-Roulade
1 godz.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Hackfleisch-Pfannkuchen
1 godz. 10 min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 godz.
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Zimt-Nuss-Schnecken
2 godz. 10 min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1 godz. 15 min
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min