
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Butter in Stücken
- 180 g Weissmehl
- 120 g Haferflocken
- 110 g Vollrohrzucker
- 70 g Kokosraspel, ungesüsst
-
2
EL Zuckerrohrsirup
lub 2 EL Melassesirup - ½ TL Natron
- 2 EL Wasser siedend
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 159 kcal / 671 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 17 g
- Błonnik
- 1 g