Haferflocken-Blechkuchen

Haferflocken-Blechkuchen

4.5 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Scheiben

Składniki

  • Butter in Stücken
    150 g
  • Weissmehl
    180 g
  • Haferflocken
    120 g
  • Vollrohrzucker
    110 g
  • Kokosraspel, ungesüsst
    70 g
  • Zuckerrohrsirup
    2 EL
    2 EL Melassesirup
  • Natron
    ½ TL
  • Wasser siedend
    2 EL

Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Kalorie 159 kcal / 671 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 17 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...