Urządzenia i Akcesoria
Fleischpasteten
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
30 Stücke
Składniki
Füllung
-
Butter30 g
-
Olivenöl, nativ20 g
-
Zwiebeln150 g
-
Karotten100 g
-
Rindsragout gewürfelt300 g
-
Sojasauce10 g
-
Weisswein20 g
-
½ Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)Fleischbouillonextrakt½ TL
-
Salz½ TL
-
Milch100 g
-
Mehl und etwas mehr für die Arbeitsfläche40 g
Teig
-
Butter50 g
-
Bratbutter20 g
-
Wasser100 g
-
Mehl270 g
-
Salz½ TL
-
Frittieröl
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterrane Küche
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min
Canestrelli
1 godz. 50 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Fougasse
2 godz.
Spargel-Dill-Suppe
25 min
Pilzpastete
1 godz. 40 min
Thunfischmousse
10 min
Madeleines
1 godz.
Zitronenpoulet
50 min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Thunfisch-Empanada (Pastete)
1 godz. 10 min