Urządzenia i Akcesoria
Meringhe affogate
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porzioni
Składniki
Crema inglese
-
450 g di latte
-
6 tuorli d'uovo
-
70 g di zucchero
-
15 g di zucchero vanigliato fatto in casa
Meringhe
-
30 g di zucchero
-
6 albumi d'uovo
-
1 pizzico di sale
-
30 g di caramello liquido (opcjonalnie) (vedere consiglio)
-
25 g di pistacchi (opcjonalnie) tritati
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
887 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Filetto di maiale in crosta
1ωρ. 15 λεπτ.
Torta di mele
1ωρ.
Crêpe
1ωρ. 15 λεπτ.
Mousse di tonno
5 λεπτ.
Tiramisù
5ωρ. 40 λεπτ.
Pane tipo ciabatta
1ωρ. 45 λεπτ.
Crostata al Vin cuit
Καμία βαθμολογία
Knöpfli al formaggio
Καμία βαθμολογία
Mousse di tonno
10 λεπτ.
Mousse di prosciutto
10 λεπτ.
Purea di patate
45 λεπτ.