Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di latte intero, freddo
- 230 g di latte condensato, zuccherato
- 30 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, tagliata per il lungo, i semi estratti
- ½ cucchiaino di agar agar
- 500 g di panna intera
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2010 kJ / 485 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 36 g
Alternatywne przepisy
French Dressing
15 min
Pasta tikka
1h
Cipolle rosolate (200 g)
25 Min
Maionese
5 min
Farina integrale
5 min
Gelato al rabarbaro
36u. 25min
Gelato al miele
Brak ocen
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Brak ocen
Millefoglie alle mele con zafferano
Brak ocen
Capuns grigionesi
35 Min
Gelato alla frutta
5 min