Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil½ oz
-
asparagus, green cut into pieces (2 in.)12 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to garnish
-
lemon juice to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
202.3 kJ /
48.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Steamed Broccoli
25 min
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Shrimp Sauté
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min