Urządzenia i Akcesoria
Asparagus Sauté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil½ oz
-
asparagus, green cut into pieces (2 in.)12 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to garnish
-
lemon juice to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1.8 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
202.3 kJ /
48.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Shrimp
15 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Broccoli Sauté
20 min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min