![Sautéing 14 oz Eggplant Sautéing 14 oz Eggplant](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A3274F0-B276-4DDB-99D1-F6A1CAB9A13F/Derivates/a21e1fca-42ee-4c44-90ef-233419da2ff5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
1
oz oil
lub 1 oz extra virgin olive oil - 14 oz eggplant, cubed (1 in.)
- Wartości odżywcze
- na 14 oz
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 16 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20p
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20p
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Broccoli Sauté
20p
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min