Urządzenia i Akcesoria
Sautéing 14 oz Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
14 oz
Składniki
-
1 oz extra virgin olive oiloil1 oz
-
eggplant cubed (1 in.)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 14 oz
Sód
16 mg
Białko
4 g
Kalorie
1132 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing 7 oz Carrots
15 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen
Eggplant Sauté
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min