Urządzenia i Akcesoria
Chickpea soup (Revithia)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemonade
5 min
Apple Onion Tea
15 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Chunky Guacamole
10 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Pumpkin Baba Ganoush
45 min
Polenta, mandarin and almond cake
2 godz. 35 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Brak ocen
Versatile Smooth Soup
45 min