Urządzenia i Akcesoria
Chickpea soup (Revithia)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
1054 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Curry
40 min
Orange Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45 min
Miso Soup
40 min
Thosai (Rice and Lentil Pancakes)
9 godz. 10 min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min