Urządzenia i Akcesoria
Pasta-Lauch-Topf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Parmesan (opcjonalnie) in Stücken (2-3 cm)40 g
-
Wasser600 g
-
Ajvar (siehe Tipp)330 g
-
Rahm100 g
-
1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)Gemüsebouillon Paste selbst gemacht1 TL
-
feinkörniges Salz¼ TL
-
Pasta, getrocknet, kurz z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.400 g
-
Lauch in Rondellen (5 mm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
21 g
Kalorie
2794 kJ /
668 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
103 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Abendessen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rizi Bizi
35 min
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25 min
Gedämpftes Kartoffel-Omelette
1 godz. 15 min
Gemüse-Fideuà
40 min
Paella mit Kidney-Bohnen
55 min
Pastasalat mit Gemüse
1 godz.
Lauch-Penne-Pot
30 min
Pizza mit Zucchetti
1 godz. 45 min
Polenta mit Pilzragout
45 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 min
Tomatenreis One Pot
30 min