Pasta-Lauch-Topf

Pasta-Lauch-Topf

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen

Składniki

  • Parmesan (opcjonalnie) in Stücken (2-3 cm)
    40 g
  • Wasser
    600 g
  • Ajvar (siehe Tipp)
    330 g
  • Rahm
    100 g
  • Gemüsebouillon Paste selbst gemacht
    1 TL
    1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5 l)
  • feinkörniges Salz
    ¼ TL
  • Pasta, getrocknet, kurz z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.
    400 g
  • Lauch in Rondellen (5 mm)
    200 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 668 kcal / 2794 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 103 g
Błonnik 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...