
Urządzenia i Akcesoria
Pasta-Lauch-Topf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Portionen
Składniki
-
Parmesan (opcjonalnie) in Stücken (2-3 cm)40 g
-
Wasser600 g
-
Ajvar (siehe Tipp)330 g
-
Rahm100 g
-
Gemüsebouillon Paste selbst gemacht1 TL
-
feinkörniges Salz¼ TL
-
Pasta, getrocknet, kurz z. B. Fusilli, Penne, Macaroni etc.400 g
-
Lauch in Rondellen (5 mm)200 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
668 kcal /
2794 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
103 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Abendessen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria