Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan in Stücken (2-3 cm)
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
-
350
g Blumenkohl, in kleinen Röschen
lub 350 g Brokkoli, in kleinen Röschen - 320 g Pasta getrocknet, Sorte Conchiglie
- 50 g Olivenöl, nativ
- 1 Knoblauchzehe
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein
- 20 schwarze Oliven, entkernt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50min
Gebratene Glasnudeln mit Gemüse
30min
Lauch-Penne-Pot
30min
Soja-Bolognese-Sauce
40min
Pasta Auflauf mit Spinat
1 Std. 20 Min
Polenta mit Pilzragout
45min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Gnocchi Tricolore
35min
Wirz-Pasta
35min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35min
Vegetarische Carbonara
30min