Tortini mediterranei alle verdure

Tortini mediterranei alle verdure

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 pezzi

Składniki

  • burro per imburrare
  • di pasta sfoglia pronta (circa 24 x 40 cm)
    270 g
  • di formaggio semistagionato a pezzi (3 cm) (es. Gruviera o Gouda)
    150 g
  • di cuori di carciofo in scatola sgocciolati
    150 - 170 g
  • di pomodori secchi, sott'olio sgocciolati
    60 g
  • di panna acida (20% di grassi)
    200 g
  • uova
    2
  • foglie di basilico fresco tagliate in strisce sottili
    20
  • di origano, secco
    ¼ di cucchiaino
  • di sale
    ¾ di cucchiaino
  • di pepe nero macinato fresco
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 414 kcal / 1731 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...