Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di latte
- 2 cucchiaini di zucchero
- ½ cubetto di lievito di birra fresco, (circa 20 g), sbriciolato
- 500 g di farina per treccia
- 1 ¾ di cucchiaino di sale
- 60 g di burro, non salato, a pezzi (1 cm)
- 160 g di pancetta a cubetti
- 20 g di germogli di cipolla, freschi
- 1 uovo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1334 kJ / 318 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Brak ocen
Grittibänz dolci
2u. 15min
Pane alle olive
2h 20min
panini al latte
2 godz. 5 min
Treccia con mirtilli rossi
Brak ocen
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20 min
Gulasch di vitello con funghi porcini
1 Std. 30 Min
Tortini mediterranei alle verdure
Brak ocen
Macarons al caramello
1 Std. 50 Min
Corona dei Re Magi
2u. 15min
Treccia al burro a 6 capi
2 Std. 35 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min