Treccia alla pancetta con germogli di cipolla

Treccia alla pancetta con germogli di cipolla

5.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
1 pezzo

Składniki

  • di latte
    300 g
  • di zucchero
    2 cucchiaini
  • di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
    ½ cubetto
  • di farina per treccia
    500 g
  • di sale
    1 ¾ di cucchiaino
  • di burro, non salato a pezzi (1 cm)
    60 g
  • di pancetta a cubetti
    160 g
  • di germogli di cipolla, freschi
    20 g
  • uovo sbattuto
    1

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 318 kcal / 1334 kJ
Białko 11.4 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...