Marmellata con zucchero gelificante
TM6 TM5

Marmellata con zucchero gelificante

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 g di frutta fresca mista (ad es. albicocche, ciliegie, frutti di bosco, rabarbaro, prugne ecc.), ev. denocciolata, a pezzi
  • 500 g di zucchero gelificante 2:1
  • 1 bustina di acido citrico (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di grasso vegetale, neutro (olio di semi di girasole o grasso di cocco), v. Consigli

Wartości odżywcze
na 1 vasetto
Kalorie
3468 kJ / 819 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
194 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
8.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy