Marmellata con zucchero gelificante

Marmellata con zucchero gelificante

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti

Składniki

  • di frutta fresca mista (ad es. albicocche, ciliegie, frutti di bosco, rabarbaro, prugne ecc.), ev. denocciolata, a pezzi
    1000 g
  • di zucchero gelificante 2:1
    500 g
  • di acido citrico (opcjonalnie)
    1 bustina
  • di grasso vegetale, neutro (olio di semi di girasole o grasso di cocco), v. Consigli
    1 cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 819 kcal / 3468 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 194 g
Błonnik 8.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...