Urządzenia i Akcesoria
Venkelsapje
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 glazen
Składniki
-
peren (ong. 200 g), in stukken2
-
venkelknol (ong. 120 g), in stukken1
-
appelsap400 g
-
gedroogde gemalen kurkuma1 tl
-
water200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glas
Białko
1 g
Kalorie
241 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vitamine boost
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashew schenkroom
Brak ocen
Sangria
10 min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Veen- en vlierbessen punch
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Baba met rum
Brak ocen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Aardappelgoulash
1 godz.