Urządzenia i Akcesoria
Zalm en venkel risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
sjalot gehalveerd50 g
-
venkelknol in stukken150 g
-
olijfolie20 g
-
risottorijst320 g
-
witte wijn100 g
-
water700 g
-
1 visbouillon blokje (0,5 l)visbouillon pasta1 volle tl
-
zout naar smaak½ - 1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
geraspte citroenschil1 el
-
verse zalmfilet, ontveld in stukken (3 cm)350 g
-
boter in stukken30 g
-
verse dille gehakt, als garnering1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
28 g
Kalorie
2605 kJ /
618 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Veggie regenboog pizza
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 godz. 30 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Viscurry
35 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zalm met venkel
40 min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min