Romige snijbietsoep

Romige snijbietsoep

3.3 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portie

Składniki

  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    50 g
  • witte snijbiet in stukken (2-3 cm)
    350 g
  • aardappelen geschild en in stukken (1 cm)
    200 g
  • ui gehalveerd
    40 g
  • groentebouillon
    1 el
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • water
    600 g
  • melk
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    1 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 15.4 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 7.1 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 78.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...