Urządzenia i Akcesoria
Romige snijbietsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portie
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15.4 g
Kalorie
1753 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
78.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pruimenjam
55 min
Vegan boter
Brak ocen
Pompoensoep
35 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Zuurkool
Brak ocen
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Papaya'péro
30 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Borscht
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Gefermenteerde wortelen
Brak ocen