Torta di pere

Torta di pere

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
12 porzioni

Składniki

  • uova
    4
  • di zucchero
    210 g
  • di farina
    100 g
  • di gelatina
    5 fogli
  • di pere sbucciate
    200 g
  • di acqua
    50 g
  • di succo di limone
    1 cucchiaino
  • di panna intera
    500 g
  • di zucchero a velo
    150 g
Composizione della torta
  • di burro per imburrare
    1 cucchiaino
  • pere con buccia tagliate a fette
    2
  • fragole tagliate a fette
    3
  • ciliegia candita
    1
  • di mandorle tostate a granelli
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 408 kcal / 1705 kJ
Białko 6.85 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 41.58 g
Błonnik 2.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...