
Urządzenia i Akcesoria
Torta di pere
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 9 godz.
12 porzioni
Składniki
-
uova4
-
di zucchero210 g
-
di farina100 g
-
di gelatina5 fogli
-
di pere sbucciate200 g
-
di acqua50 g
-
di succo di limone1 cucchiaino
-
di panna intera500 g
-
di zucchero a velo150 g
Composizione della torta
-
di burro per imburrare1 cucchiaino
-
pere con buccia tagliate a fette2
-
fragole tagliate a fette3
-
ciliegia candita1
-
di mandorle tostate a granelli150 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
408 kcal /
1705 kJ
Białko
6.85 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
41.58 g
Błonnik
2.41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie da forno
65 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria