Urządzenia i Akcesoria
Pistachio cheesecakes with mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
40 g hazelnutsshelled unsalted pistachio nuts40 g
-
unsalted butter for greasing
-
fresh mint leaves plus extra for garnishing8
-
cornflour (30 g)2 tbsp
-
100 g white sugarraw sugar100 g
-
limes zest only, no white pith1
-
cream cheese250 g
-
fresh ricotta cheese250 g
-
eggs4
-
water500 g
-
2 peaches, cut into cubesripe mango cut into cubes1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Baked cheesecake
2 Std. 55 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Cream of mushroom soup
20 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 Std. 30 Min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Hazelnut torte
3 Std. 15 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Chewy pistachio biscuits
45 Min