Urządzenia i Akcesoria
Trifle de choux com frutos vermelhos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses
Składniki
Massa choux
-
água250 g
-
manteiga50 g
-
sal1 pitada de
-
açúcar10 g
-
farinha tipo 65150 g
-
ovos batidos3
Creme
-
ovos4
-
açúcar40 g
-
natas c/ 35% de gordura bem frias200 g
-
açúcar40 g
-
queijo mascarpone350 g
-
frutos vermelhos150 g
-
morangos cortados em quartos350 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
241.5 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
1966.3 kJ /
470 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
18.7 g
Węglowodany
33.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Paris Brest com morangos
2 godz. 10 min
Bolo fresco de morango
3 godz.
Pavlova de frutos tropicais
2 godz. 15 min
Cheesecake
4 godz. 30 min
Naked cake
1 godz. 30 min
Trifle de chocolate com mascarpone e frutos tropicais
45 min
Tarte de primavera com morango
2 godz. 20 min
Dip cheesecake
30 min
Tarte de limão e merengue
30 min
Tiramisu de chocolate e morango
2 godz.
Pavlova com coulis de framboesa
1 godz. 50 min
Cogumelos recheados com bacon e alheira e arroz de grelos
45 min