
Urządzenia i Akcesoria
Bolos de baunilha e caramelo a vapor
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
12 unidades
Składniki
Bolos
-
ovos4
-
leite50 g
-
manteiga mais q.b. p/ untar250 g
-
açúcar250 g
-
farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
água500 g
Custard
-
leite250 g
-
vagem de baunilha só as sementes½
-
gemas de ovo3
-
açúcar25 g
Molho de caramelo
-
rebuçados de caramelo180 g
-
natas130 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
472 kcal /
1975 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
54 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Novembro 2017
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia