Urządzenia i Akcesoria
Dip cheesecake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 doses
Składniki
Creme de limão
-
folhas de gelatina neutra4
-
Água q.b. p/ hidratar
-
açúcar200 g
-
limões6
-
ovos5
-
manteiga140 g
Creme de queijo
-
açúcar80 g
-
natas200 g
-
queijo-creme300 g
-
limão só a raspa1
Molho
-
mirtilos300 g
-
açúcar50 g
-
Bolachas a gosto q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
194.3 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
2422 kJ /
578.9 kcal
Tłuszcz
39.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
22.9 g
Węglowodany
52.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Junho 2018
29 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse fresca de limão
2h 10min
Mil-folhas de chocolate e caramelo
3h 50min
Cheesecake
4h 30min
Mousse de chocolate com natas
4h
Mousse de limão light
2h 30min
Cheesecake de lima
5h 20min
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1h 30min
Cheesecake de framboesa
4h 20min
Mousse after eight com frutos silvestres
3h 25min
Cheesecake com lemon curd
3h 30min
Tarte de mousse de chocolate
12h 30min
Cheesecake de limão
6h 30min