Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g de queso fresco latino (ecuatoriano)
lub 200 g de queso que funda bien (p. ej. queso gallego) - 2 plátanos macho verdes (aprox. 600 g con piel)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1250 g de agua
- 300 g de aceite para freír (y un poco más para engrasar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Białko
- 5.56 g
- Węglowodany
- 10.56 g
- Tłuszcz
- 12.95 g
- Błonnik
- 1.12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6h 50min
Papas rellenas
2h 30min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1 godz. 30 min
Alfajores de gofio (Canarias)
1 godz. 30 min
Tortitas de sémola con fruta
1sa 40 dk
Truchas saladas de bacalao con batata y mojo de almendra
1h 15min
Cóctel Vaina chilena
5 Min
Sopa de pollo y maíz. Terrinas de brócoli
1 Std. 25 Min
Macarons de helado de coco
2 Std. 20 Min
Tamales
1sa 40 dk
Arroz blanco y frijoles
30 min
Yuquitas con huancaína
45 min