Gâteau fondant aux noix

Gâteau fondant aux noix

4.6 305 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 parts

Składniki

  • 300 g de cerneaux de noix
  • 200 g de sucre en poudre
  • 100 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 250 g de beurre doux coupé en morceaux, et un peu pour le moule
  • 1 pincée de sel
  • 5 œufs

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 690 kcal / 2861.9 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 53.9 g
Węglowodany 37.8 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...