Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g apă
- 200 g vin alb
- 100 g zeamă de portocală, proaspăt stoarsă
- 1 ½ linguriță sare
-
400
g file de păstrăv, proaspăt, fără piele
lub 400 g file de somon proaspăt, fără piele - 200 g mazăre congelată
- 240 g paste scurte (ex. mezze penne rigate), timp de fierbere 10 minute
- 40 g ulei de măsline extravirgin
- 1 cățel de usturoi
- 30 g capere în saramură, clătite
- 80 g măsline negre fără sâmburi
- 350 g roșii cherry, tăiate jumătăți sau sferturi
- 1 priză piper negru măcinat (opcjonalnie)
- 10 g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1497 kJ / 357 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 5.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti cu ton
40min
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1hod. 10min
Dovleac copt și tocăniță de vită
3h
Mousse de ciocolată cu caramel sărat
45 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 Std. 15 Min
Pește slab sous-vide
Brak ocen
Pui la grătar cu mirodenii și salată de varză cu ananas
5h
Chifteluțe cu orez perlat
Brak ocen
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Brak ocen
Foie gras de rață
72 Std.
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 min