Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat cuburi (3 cm) (opcjonalnie)
- 200 g țelină tulpină, tăiată bucăți
- 250 g morcovi, tăiați bucăți
- 100 g ceapă, jumătăți
- 100 g roșii, tăiate bucăți
- 150 g dovlecei, tăiați bucăți
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ciuperci proaspete
- 1 foaie de dafin, uscată (opcjonalnie)
- 6 fire ierburi aromate proaspete, în amestec (ex. busuioc, salvie, rozmarin), doar frunzele
- 4 fire pătrunjel proaspăt
- 120 g sare grunjoasă
-
30
g vin alb, sec
lub 30 g apă - 1 lingură ulei de măsline
- Wartości odżywcze
- na 6 porții
- Kalorie
- 2226 kJ / 533 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 18.4 g
Alternatywne przepisy
Tăiței chinezești cu ton la cuptor
1 godz. 20 min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Supă cremă de ciuperci
20 min
Supă de năut cu spanac
40 min
Salată de crudități
10 min
Sauté de sparanghel
15 min
Concentrat pastă de pui
45 Min
Concentrat pastă de carne
45 Min
Zahăr vanilat
72u.
Chutney de ceapă roșie caramelizată
24h
Supă de praz și cartofi
40 min
Supă de conopidă cu brânză
30 min