Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ceapă galbenă (aprox. 150 g), tăiată sferturi
- 50 g ulei de măsline
- 400 g roșii cuburi, din conservă
- 1 linguriță zahăr
- 200 g apă
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 2 lingurițe oregano uscat
- 5 frunze de mentă proaspătă
- 24 crevete crude, medii, decorticate, cu cozile intacte
- brânză feta, pentru ornat
- 1 fir pătrunjel verde, doar frunzele, pentru ornat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1716.3 kJ / 408.5 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1580.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vită Stroganoff
1h
Paste cu somon și spanac
40min
Risotto cu parmezan
30min
Guacamole
5 Min
Crevete cu chilli și usturoi
10min
Risotto cu calmar și crevete
1h
Tartă Bourguignonne
1h 30min
Cocktail Bellini
5 Min
Pastilla cu rață, caise și semințe de pin
50min
Fettucine cu roșii și crevete
50min
Pui basc
1h 10min
Piept de pui pizzaiola
55 dk