Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g brânză Gruyère, tăiată bucăți
lub 200 g brânză Cheddar, tăiată bucăți - 500 g apă
- 1 conopidă (cca. 1000 g), buchețele
- 50 g făină
- 40 g unt
- 500 g lapte
- ½ linguriță sare
- 2 prize piper alb măcinat
- 1 - 2 prize nucșoară măcinată
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1273 kJ / 305 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 5.1 g
Alternatywne przepisy
Spanac cu ouă, la cuptor
40 Min
Budincă de orez
1 godz.
Supă cremă de ciuperci
20min
Chifteluțe cu sos de roșii
45min
Supă de conopidă cu brânză
30 min
Gem de căpșune
1h 5min
Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
45min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50 min
Calzone cu spanac, ricotta și roșii, Frigărui de fructe cu fondue de ciocolată
1 godz. 30 min
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1h 5min
Legume umplute
1h 20 min
Plăcintă cu ciuperci
1u. 40min