Conopidă cu brânză, la cuptor

Conopidă cu brânză, la cuptor

4.4 94 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 porții

Składniki

  • brânză Gruyère tăiată bucăți
    200 g
    200 g brânză Cheddar, tăiată bucăți
  • apă
    500 g
  • conopidă (cca. 1000 g), buchețele
    1
  • făină
    50 g
  • unt
    40 g
  • lapte
    500 g
  • sare
    ½ linguriță
  • piper alb măcinat
    2 prize
  • nucșoară măcinată (opcjonalnie)
    1 - 2 prize

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 17 g
Kalorie 1273 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 5.1 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...