Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g ulei vegetal
- 10 g ghimbir proaspăt
- 400 g pulpă de dovleac, tăiată bucăți
- 100 g cartofi, tăiați cuburi
- 50 g caju crud
- ½ linguriță sare
- 2 prize piper alb măcinat
- 750 g apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 592 kJ / 141 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Supă cremă de legume
45 min
Supă cremă de ciuperci
20 min
Supă marocană picantă de linte
40 Min
Supă cremă de dovlecei
25min
Supă de năut cu spanac
40 Min
Supă de dovleac plăcintar și nucă de cocos
30 min
Supă cremă de roșii
25min
Curry de linte cu dovleac la aburi
1 Std. 15 Min
Supă de cartof dulce și dovlecel
25min
Supă de morcovi cu ghimbir
20 min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 min
Supă de dovleac, Pește cu orez și legume, Crumble cu mere și pere
1 Std.