Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g frunze de spanac congelat, decongelat
- 50 g brânză cu consistență tare, pentru ras (ex. Gruyère, Cheddar, parmezan)
- 1 cățel de usturoi
- 50 g ulei de măsline extravirgin
- 1 linguriță sare
- 50 g făină
- 500 g lapte
- 30 g unt
- 1 priză nucșoară măcinată
- 1 priză piper negru măcinat
- 6 ouă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1327 kJ / 317 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 618.5 mg
Alternatywne przepisy
Budincă de orez
1 godz.
Supă cremă de legume
45min
Supă cremă de ciuperci
20 min
Lapte de pasăre
40min
Orez fiert în aburi
25min
Budincă din griș
20 min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 min
Supă de conopidă cu brânză
30 Min
Cartofi gratinați (Gratin dauphinois)
50min
Spumă de fructe
10 min
Biscuiți cu brânză
2h 30min
Focaccia cu ceapă
2 godz.