Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 455 g ficat de pui, spălat și curățat
- 85 g lapte
- 170 g șalote, jumătăți
- 115 g jambon sărat, afumat, feliat, bucăți (2½ cm)
- 55 g unt nesărat, bucăți
- 1 - 2 lingurițe sare, după gust
- 15 g coniac
- 55 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat
- pâine toast, albă, cu unt, pentru servit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 638.5 kJ / 152.6 kcal
- Białko
- 8.3 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 11.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 387.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cremă de brânză în stil italian
4h 10min
Nuggets de pui cu susan
40 Min
Băutură de migdale
8h 40min
Hummus din sfeclă
15 Min
Trio de grisine
1h 40min
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35 Min
Gin tonic cu portocale roșii și rozmarin
Keine Bewertungen
Fasole neagră - rețeta de bază
Keine Bewertungen
Humus cu mazăre și fasole
25 Min
Iaurt simplu, preparat în bolul de mixare
12 godz. 10 min
Dulceață de ardei iuți
35 Min
Pate de ficat cu Riesling
3 Std.