Urządzenia i Akcesoria
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Gouda in Stücken200 g
-
Paprika, gemischt geviertelt3
-
Champignons Große halbiert300 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Bratwurst Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)500 g
-
Eier2
-
Sahne100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paniermehl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
61 g
Kalorie
4159 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
78 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leg' Dich gehackt!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Gefüllter Blumenkohl
1 Std. 20 Min
Hackfleisch-Gemüse-Kuchen
1 Std. 10 Min
Pizzaomelette
35 Min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1 Std. 45 Min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1 Std. 50 Min
Beschwipster Gockel
9 Std.
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 Min