Urządzenia i Akcesoria
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Gouda in Stücken200 g
-
Paprika, gemischt geviertelt3
-
Champignons Große halbiert300 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Bratwurst Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)500 g
-
Eier2
-
Sahne100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paniermehl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
61 g
Kalorie
4159 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
78 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leg' Dich gehackt!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleisch in Rotwein
2 Std. 15 Min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2 Std. 50 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1 Std. 25 Min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45 Min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Räuberfleisch
1 Std. 15 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min
Kasseler Gulasch
40 Min