Urządzenia i Akcesoria
Hackfleisch-Bratwurst-Pastete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Gouda in Stücken200 g
-
Paprika, gemischt geviertelt3
-
Champignons Große halbiert300 g
-
Rinderhackfleisch500 g
-
Bratwurst Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)500 g
-
Eier2
-
Sahne100 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paniermehl30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
61 g
Kalorie
4159 kJ /
994 kcal
Tłuszcz
78 g
Błonnik
6.1 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leg' Dich gehackt!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Schweinefilet mit Senfsauce
50min
Rinderschmortopf
1h 20min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Kasseler Gulasch
40min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min